Kenapa anda perlu Auto Responder jika anda ingin berjaya dalam bisnes atau promosi secara online?

Terdapat pelbagai fungsi dalam Sistem Email Autoresponder yang dapat membantu anda menjalankan pemasaran emel dengan berkesan, bersistamatik dan memudahkan. Antaranya kelebihan Sistem Email Autoresponder adalah seperti berikut :

Email Follow Up
Anda dapat menghantar email secara pukal kepada subscriber bila-bila masa sahaja. Anda boleh menghantar email untuk mengumumkan perkembangan bisnes terkini anda, produk terbaru, promosi dan sebagainya.

Email Newsletters
Selepas prospek membuat langganan newsletter, sistem akan mula menghantar email secara automatik kepada mereka. Anda tidak perlu lagi membuat follow-up dengan subscriber anda secara manual lagi.

Form Generator
Gunakan Sistem Email Autoresponder untuk generate subscrition form (opt-in form) dan letakkan di dalam laman web, minisite ataupun blog anda dalam bentuk single atau double opt-in mengikut kesesuaian anda.

Link Tracking & Report
Sistem Email Autoresponder dapat menolong anda mengkaji tindak balas subscriber dengan menyediakan report subscriber yang baca emel anda, bilangan klik dan sebagainya dalam bentuk harian, bulanan dan tahunan.
24 x 7 Support

Saving Cost
Team support akan sentiasa bersama anda dalam apa jua bantuan teknikal yang dihadapi semasa menggunakan sistem kami. Support ticket Sistem Email Autoresponder akan menjawab semua soalan dalam tempoh 6 jam. Tiada bayaran akan dikenakan.
Baru sahaja ceburi bidang pemasaran internet? Kurang bajet untuk langgani autoresponder berbayar? Kini anda berpeluang untuk menggunakan autoresponder berkualiti yang boleh digunakan 365 hari tanpa bayaran. Anda boleh jimat hingga ratusan ringgit setahun.

Jadi jangan lepaskan peluang ini. Takut peluang ini ditutup selama-lamanya.

KLIK SINI UNTUK DAPATKAN AUTORESPONDER ANDA SEKARANG!