viral-profit-malaysia

Viral Profit Malaysia

Viral-profit.com sudah dibuka untuk pasaran di Malaysia. Dah macam-macam bisnes saya buat dan bagi saya viral-profit.com ini paling saya suka sebab konsep yang digunakan...

Kenapa saya suka? Sebab susah nak cari program affiliate yang ada ciri-ciri di bawah. Setakat ini saya jumpa di viral-profit.com saja...Ciri-ciri yang saya suka adalah

100% komisyen atau keuntungan dari produk affiliate digital yang mereka tawarkan. Ada 9 produk digital ditawarkan. Semua boleh dijual dan ada permintaan dalam dunia affiliate marketing ini.

Keduanya, ada pendapatan pasif diberikan yang boleh cecah $44286...Ya dalam US Dolar...Kalau duit RM lebih kurang RM170,000+++

Produk pula boleh dipasarkan ke pasaran global...Ya..Market antarabangsa...Pasaran yang lebih luas dan besar untuk diterokai...

Sistem ini juga membolehkan ahli bantu membantu dalam satu team

Penerangan lebih lanjut dari saya:

1) Cara untuk join projek ini adalah dengan membeli lesen untuk membenarkan kita terima komisyen AKTIF dan PASIF.

2) Harga adalah USD10  USD$15 (harga dah naik lebih kurang RM60+. Kalau lambat mungkin harga akan naik lagi) untuk mendapatkan lesen.

3) Bila kita dapat lesen ini, kita boleh akses digital library (perpustakaan digital) yang ada macam2 info tentang Affiliate marketing termasuk blueprint, panduan affiliate marketing dan cara untuk menjadi affiliate marketer yang berjaya.

Ada ebook dan video2 panduan untuk kita.

Selain itu saya sendiri akan sediakan modul2 termasuk video marketing untuk bantu anda.

Saya akan bantu team ini secara langsung.

4) Dengan adanya lesen ini, kita akan diberikan peluang untuk mendapatkan komisyen sehingga 100% bagi setiap jualan produk tersebut. Ini adalah komisyen Aktif kita.

5) Kita juga akan dapat peluang menjana pendapatan PASIF melalui sistem auto spill over yang telah disediakan.

6) Kita boleh pilih sama ada nak buat pendapatan Aktif sahaja atau Pasif sahaja atau dua2. Terpulang pada kita. Untuk team saya, projek ini kita cuba dapatkan semaksimum pendapatan pasif. Kita buat networking untuk penuhkan semua 3x10 levels ini. Memandangkan ada sistem autospill over jadi saya boleh membantu team untuk sama-sama capai objektif untuk penuhkan level dalam masa setahun ini.

Saya sendiri dah join projek sebelum ini dan saya berani jamin syarikat ini mampu membayar komisyen PASIF kerana % komisyen adalah realistik dan tidak melebihi keuntungan syarikat.

7) Jika dan penuh matrix 3x10 levels maka kita boleh beli lesen baru untuk menjana pendapatan AKTIF dan PASIF lagi. Komisyen akan tamat bila dah cukup 3x10 levels. Logiknya sebab kalau lebih dari itu maka keuntungan syarikat adalah kecil dari jumlah komisyen yang perlu dibayar. Ini memastikan komisyen dapat dibayar dan tiada janji-janji yang tak mampu ditunaikan.

8) Bonus terkumpul boleh diwariskan jika berlaku kematian. Cuma lesen tak boleh diwarisi. Maknanya jika berlaku kematian, waris berdaftar boleh tuntut bonus dari baki akaun si mati tapi tak dapat meneruskan projek ini menggunakan akaun si mati.

9) Boleh berhenti bila-bila masa

10) Risiko yang kita tanggung dari duit kita sendiri ada USD10  USD$15 (harga dah naik lebih kurang RM60+. Kalau lambat mungkin harga akan naik lagi) . Di mana risiko ini adalah rendah. Setiap bisnes pasti ada risiko. Bagi saya risiko ini masih mampu kita hadapi sebab tak sampai RM65 risiko yang kita tanggung. 

11) Selain tu saya sediakan BONUS bernilai USD$200=RM800 secara PERCUMA untuk yang menyertai team saya

12) Jaminan bahawa syarikat akan membayar semua komisyen yang anda kumpul. Kalau company tak bayar apa yang anda patut dapat, anda boleh bagitau saya. Saya akan bantu atau bayar jumlah tersebut. Ini adalah jaminan saya yang company ini BUKAN SCAMMER. Ini jaminan saya sendiri.

Nota: Kalau boleh satu orang beli satu license je. Jangan beli banyak sebab nanti susah nak capai target. Biar mula kecil tapi dapat capai target berbanding mula besar tapi apa pun tak dapat.

KLIK SINI UNTUK KE VIRAL-PROFIT.COM

Bagi sesiapa yang tak boleh buat bayaran dalam USD boleh PM saya, saya akan transfer dari Paypal saya dan anda boleh buat bayaran ke akaun Maybank atau CIMB saya.

Saya galakkan anda buka akaun paypal sebab anda boleh terima komisyen lebih cepat. Untuk transfer dari Paypal ke akaun bank di Malaysia boleh dibuat bila-bila masa. Saya boleh bantu untuk elakkan apa2 fee semasa transfer. Free je untuk buka.

Kalau ada soalan sila PM saya.

Untuk yang tak ada paypal tapi nak upgrade ke VIP affiliate member di viral-profit.com boleh buat bayaran melalui maybank atau cimb ke akaun saya dan saya akan bayar ke paypal viral-profit.com

Boleh bayar melalui link di bawah 

https://rockstarpayment.aztetic.my/buy/viral-profit

Kongsi info ini dengan keluarga dan rakan-rakan anda. Mungkin mereka memerlukan pendapatan tambahan untuk menghadapi kos sara hidup yang semakin tinggi. Klik SHARE BUTTON di bawah. Berkongsi Bertambah Rezeki...